Referenties

Default Avatar
Christina
Amsterdam

Mijn vriend en ik zijn ontzettend blij met het werk van Ekozijn! Zeer zorgvuldig, in de voorbereiding en uitvoering. Het is fijn dat zij zich de tijd nemen om samen helemaal te bedenken hoe het moet worden en de beste oplossing te vinden. Heel prettig in het communiceren. We zijn absoluut tevreden met alles wat zij bij ons in huis hebben gedaan. Dank!

Default Avatar
Frank Jenniskens
Doorn

"Bij de twee grote verbouwingen waarbij ik Ron persoonlijk heb meegemaakt (een woonboerderij en een professionele keuken) heb ik hem leren kennen als een gewetensvolle, inventieve verbouwer die in afstemming met de opdrachtgever en bewust met materialen werkend tegen een zo gunstig mogelijke prijs wat nodig is voor elkaar krijgt.
Hij komt daarbij met creatieve ideeën en werkt zorgvuldig en heel prettig samen met andere professionals en de helpende handen die de opdrachtgever inbrengt.

Kan Ron warm aanbevelen voor je (ver)bouwproject van klein tot groot !"

Default Avatar
Suzan Boogaerdt
Amsterdam

Amsterdam, november 2015,

Geachte Lezer,

Afgelopen zomer heeft Ron Vink diverse werkzaamheden in mijn nieuwe woning verricht.
Behalve door zijn persoonlijke en toegewijde manier waarop hij dit deed ben ik ook zeer te spreken over zijn vakmanschap.
Hij heeft de hele afwerking van de door een andere aannemer niet zorgvuldig afgeronde verbouwing op zich genomen.
Dat betrof oa het afmaken van een zelf ontworpen kookeiland, schilderwerk van deuren en kozijnen, tegelwerk in de keuken en het restaureren van een oude werkbank die als aanrecht fungeert.
Daarin heeft hij mij ook steeds met bruikbare adviezen bijgestaan, constructie -technisch maar ook financieel en op het gebied van duurzaamheid.
Ik ben zeer tevreden over onze samenwerking en heb Ron inmiddels ook in mijn eigen vriendenkring aangeraden.

Met Vriendelijke Groet,

Suzan Boogaerdt

Default Avatar
Pieter
Ouderkerk aan de Amstel

Via duurzaam gebouwd in contact gekomen met Edwin Beckrop van E-kozijn. Voor onze erker waren we opzoek naar nieuwe kozijnen met trippel glas(waarom nog dubbel glas.....als er trippel is!). Edwin heeft ons prima geadviseerd en geholpen met verschillende keuzes. Het plaatsen verliep vlekkeloos ondanks de temperatuur(meer dan 30 graden). Door miscommunicatie was het kozijn in de verkeerde witte kleur geleverd, voor Edwin geen probleem en regelde per direct een schilder op kosten van E-kozijn. Het kozijn is super strak en en het trippel glas zorgt voor extra isolatie en ook veel minder geluid vanaf buiten.

Pieter

Default Avatar
F.R. Brommet
Amsterdam

Ekozijn heeft bij ons een schuifpui vervangen. Wij wilden deze uit hout hebben, en bovendien elektrisch bedienbaar. Ekozijn bleek dit te kunnen leveren, en heeft dat keurig gedaan. Het lukte zelfs om de doorgang drempelvrij te maken zodat mijn partner er met zijn rolstoel zonder moeite door kan komen. Wij zijn heel blij, zowel met het product als met de plaatsing ervan. Mooi en goed afgewerkt, prima isolerend en goed te bedienen. Kortom, geheel naar of zelfs boven verwachting.