Met oog voor mens & milieu
Met oog voor mens & milieu
DSC_0308

Prima werk geleverd!

Na oplevering nog steeds contact gehad over meerdere klussen die gedaan moeten worden. Hij heeft ervaring en verstand van zaken om meerdere adviezen te geven. Hij vraagt nergens om, alles naar wens van de klant.


Renze Ezinga

We zijn zeer tevreden!

Ekozijn heeft onze houten kozijnen vervangen door kunststof. We zijn zeer tevreden over het werk dat Edwin Beckrop heeft verricht. Edwin gaat zorgvuldig te werk, bereidt zich goed voor op de klus en is heel prettig in de omgang. Hij stelt hoge eisen aan het materiaal dat hij levert. Kortom een aanrader.


Carel Nieber

Kwaliteit van kozijnen is super

Edwin en Ron namen ruim de tijd om alles in goede banen te leiden. De levering is prima verlopen. De kwaliteit van de kozijnen is super. Kun je nergens beter vinden!

Neem contact met ons op

Bekijk onze projecten

Thuiskantoor Soest

Leuke kleine aanbouw of wel verlenging van een woning voor kantoor met een extra woonruimte. Hier zitten 2 mooie hef schuifpuien met lowstep dorpels van Aliplast in.

Droomwoning Abcoude

Deze karakteristieke woning is volledig opnieuw opgebouwd. De kozijnen zijn van Accoya hout en custom made gemaakt. De robuuste onderdorpels geven een authentieke uitstraling.

Design Project Delft

Dit prachtige woonhuis is een absoluut hoogstandje. Betreft een volledig houten woning met onze combie van Slim-line Passiva kozijnen hout en een Hout Aluminium schuifpui.

Woonhuis IJburg I

Deze prachtige woning in IJburg is voorzien van onze Superial i+ profielen met extra isolatie om een zo hoogwaardig mogelijk gebouw te creëren.
whatsapp ons